Transport Mobila

Mutari Piane

Cand vine vorba de mutari piane sau mutari pianine , nimeni nu are cum sa spuna ca este usor sa ii schimbi locul in care este pus. Noi la Leoni Transport mobila incercam sa facem totul ca la carte , pentru a fi siguri ca pianul ajunge in siguranta la destinatia stabilita.

Leoni Transport mobila

Comanda acum

Mutari piane


Mutarea unui pian poate fi in acelasi timp o arta si o stiinta, in schimb dumnheavoastra sunteti cel care hotarati la cine apelati pentru acest serviciu. 

Inainte de a fi mutat, pianul trebuie protejat si asigurat contra zgarieturilor, miscarilor bruste si de ce nu umezelii si prafului, iar noi stim toate aceste aspecte datorita experientei vaste pe care am acumulat-o.

Pentru a va asigura ca pianul dumneavoastra, in care ati investit timp si bani, este adus in siguranta la destinatie, apelati la serviciile de calitate ale firmelor de mutari. Mutarea unui pian nu este deloc o sarcina usoara, mai ales ca face parte din categoria obiectelor fragile, greu de transportat si care necesita o atentie deosebita atat in momentul incarcarii acestuia, cat si in momentul transportului. Apelati, cu incredere, la un serviciu profesionist, deoarece noi ne tratam meseria cu seriozitate si suntem mereu constienti de valorea bunurilor dumneavoastra. 

Comunicarea si planificarea sunt esenta unei mutari de succes. Va stam la dispozitie cu orice informatie necesara procesului de mutare pe care vreti sa il faceti.

Va rugam sa ne sunati oricand pentru informatii , intrebari sau schimbari in planurile dumneavoastra de mutare.

Mutari Piane

Comanda acum

^