Transport Mobila

Mutari Locuinte

De la cel mai simplu transport mobila, pana la mutarea intregii locuinte, Leoni Transport va vine in ajutor cu solutii optime si eficenta maxima. Puteti alege cu incredere, unul dintre serviciile noastre de transport mobila, adaptabile la buzunarul si nevoile fiecaruia.

Mutari locuinte

Comanda acum

Mutarea locuintei

Daca doriti sa lasati intreaga desfasurare a mutarii pe seama noastra, veti beneficia de urmatoarele:

 1. Un manager de proiect, care va realiza interfata dintre cerintele dumneavoastra si derularea operatiunii de mutare.
 2. O echipa de profesionisti, care au urmat cursuri de specializare in domeniul de transport mobila si care au acumulat o vasta experienta, prin serviciile pe care le asiguram zi de zi. Echipa respectiva se va ocupa de toate aspectele legate de mutare. Vor fi ambalate si mutate toate obiectele din locuinta dumneavoastra, incepand de la carti, vesela, haine si terminand cu obiectele mari de mobilier. Ei se vor ocupa de asemenea, de montat si demontat obiectele voluminoase, de transportul lor pe scari, de incarcat si descarcat.
 3. Ambalarea obiectelor care urmeaza sa fie mutate, va fi executata cu atentie, pentru a asigura protejarea lor pe parcursul intregului proces. Vor fi asigurate, de asemenea, echipamente si ambalaje specifice pentru simplificarea intregului proces de transport mobila.
 4. Camioane adecvate cu o capacitate de pana la 3,5 tone, capabile sa acomodeze orice fel de mobila si sa o transporte in siguranta. Soferii pe care ii folosim sunt atent selectati, dupa criterii bine stabilite anterior.
 5. Atentie speciala acordata animalelor de casa si plantelor de apartament.
 6. Asigurarea bunurilor in timpul acestor operatiuni, putand astfel fi despagubiti in cazul accidentelor.

Alte servicii transport mobila

Daca doriti sa va folositi doar de anumite servicii, firma noastra va ofera posibilitatea sa alegeti. Va putem pune la dispozitie autoutilitare performante conduse de soferi profesionisti, in cazul in care doriti sa incarcati si sa descarcati singuri bunurile. Pe de alta parte, daca aveti transport si aveti nevoie de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje, firma noastra va poate asigura oameni cu experienta pentru incarcat/descarcat mobila si bagaje, demontare si montare mobilier.

Sistemul nostru de transport mobila poate fi adaptat pentru orice fel de mobilier, fie ca este nou si aveti nevoie sa-l aduceti de la depozitul de unde l-ati cumparat, fie ca este vechi si vreti sa scapati de el. De asemenea, ne ocupam de transporturi specializate, transportam bagaje, obiecte fragile, obiecte grele si greu de transportat, echipament catering, vitrine frigorifice, mese de biliard, piane si pianine, ne ocupam de descarcari si incarcari camioane, autotrenuri, vagoane CFR.

Serviciile noastre de transport mobila sunt disponibile NON STOP si chiar si in regim de urgenta.

Calcularea pretului

Fiecare mutare are particularitatile ei si nici una nu seamana cu alta, asa incat nu exista un tabel cu preturi exacte. Asa se face ca, in ceea ce priveste un transport mobila in perimetrul Bucurestiului sau in afara lui, pretul este determinat de urmatorii factori:

 • Volumul obiectelor
 • Etajul
 • Numarul obiectelor mari
 • Numarul obiectelor fragile
 • Ambalajele necesare

La toate acestea se adauga: durata efectiva a procesului de transport mobila ( incarcari, descarcari, etc ), numarul angajatilor care va vor ajuta la urcare sau coborare ( exceptand soferul autoutilitarei ).

Plata comenzilor se face cash. Pentru transport mobila in interiorul localitatii ( Bucuresti ), plata se face la destinatie, iar pentru interurban, plata se face in doua etape, jumatate la plecare si jumatate la destinatie. Pentru cursele interurbane se plateste tur-retur.

Din aceste motive, este foarte dificil sa furnizam o lista de preturi fixe. Cu toate acestea ne puteti scrie un e-mail cu detaliile transportului, iar noi va vom comunica un pret estimativ in cel mai scurt timp.

Comanda dumneavoastra

Pentru a beneficia de serviciile noastre de transport mobila, ne puteti contacta telefonic la unul din numerele afisate pe site, prin e-mail sau completand formularul online de la pagina de contact. Este de preferat sa plasati comanda dumneavostra cu 2-3 zile inainte de transport, pentru a fi siguri ca in ziua in care intentionati sa faceti mutarea, cel putin una dintre masinile firmei este disponibila. In caz de urgenta, comanda se poate face in aceeasi zi ca si deplasarea, insa aceasta depinde si de volumul obiectelor de transportat.

Mutari Locuinte

Comanda acum

^