Transport Mobila

Mutari Firme

Leoni Transport ofera servicii de mutari firme, Indiferent de anvergura si volumul mutarii, asiguram o buna organizare si rapiditate, la preturi avantajoase.

Servicii Leoni

Comanda acum

Mutari firme

Desfasurarea mutarii

In privinta serviciului nostru de mutari firme, intr-o prima etapa, un expert va stabili impreuna cu dumneavoastra un plan pentru relocarea companiei, in conditii de eficienta maxima. Vom economisi timp prin stabilirea inca de la inceput a unei zile optime si a ordinii mutarii bunurilor. Suntem flexibili, tocmai de aceea vom realiza aceasta mutare in functie de programul dumneavoastra, fie intr-una din zilele din week-end, fie la sfarsitul programului, pentru a nu molesta angajatii firmei dumneavoastre sau oricand hotarati dumneavoastra.

Serviciul de mutari firme asigura demontarea si montarea mobilierului, impachetarea efectelor corespunzator in cutii si protejarea lor cu folie de plastic, precum si etichetarea cutiilor. Transportul lor se va face in deplina siguranta datorita echipei noastre de profesionisti, obisnuita sa trateze bunurile clientilor nostri cu deosebita grija in decursul oricarei mutari firme pe care o realizam. Suntem seriosi si profesionalisti, de aceea stim exact ceea ce avem de facut atunc cand solicitati unul dintre serviciile noastre de transport mobila. De asemenea, profesionalismul nostr este denotat si prin diversitatea serviciilor pe care le oferim, datorita multitudinilor de cerere avute, lucru care ne-a determinat sa ne largim orizonturile si sa ne axam pe cat mai multe tipuri de servicii.

In ziua de azi orice firma se bazeaza pe tehnologia IT. Astfel, in cadrul unei mutari firme, administrarea unei retele si a echipamentelor din care este compusa (computere, servere, retelistica) necesita o atenta planificare si executie. Pentru a ne asigura ca mutarea infrastructurii IT din compania dumneavoastra este efectuata corect, se va realiza o analiza detaliata a acesteia in prealabil. Vom realiza aceasta analiza impreuna, tocmai pentru a fi si dumneavoastra sigur ca obiectele ajung in aceeasi stare la noua destinatie si ca obiectivul nostru este acela de a realiza un transport cat mai bine.

Astazi, oriunde va aflati pe teritoriul Romaniei, exista posibilitatea de a face comenzi online 24 de ore din 24, pentru orice tip de transport de marfuri. Pentru ca la ora actuala suntem in contact permanent cu dumneavoastra, putem efectua orice tip de transport in maxim 12 ore de la preluarea comenzii, cel mai bun timp in ceea ce priveste modul cum lucreaza o firma de transport, pentru ca suntem eficienti si pentru ca rapiditatea si precizia sunt doua dintre punctele noastre forte, ceea ce ne diferentiaza foarte mult de restul firmelor concurente.

Mutari Firme

Comanda acum

^