Transport Mobila

Despre noi

Despre noi

Firma Mutari, Leoni Transport, este o companie specializata in Transport Mobila atat in Bucuresti, cat si in Romania, cu mii de mutari la activ. Consultantii nostri va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii in legatura cu tipul mutarii pe care o planuiti. Puteti fi sigur ca vom realiza orice transport pe care doriti sa il realizati cu Firma Mutari Bucuresti, Leoni Transport.

Majoritatea activitatilor de mutari ale Firmei noastre de Transport se desfasoara in Bucuresti, dar avem o experienta cuprinzatoare si in transporturi nationale, nu putine fiind cazurile in care, clientii nostri au solicitat acest serviciu de transport mobila, serviciu care s-a realizat in maxim 12 ore de la preluare comenzii, ceea ce ne claseaza in topul celor mai bune din domeniu pe care ne axam.

Calitatea serviciilor este garantata de experienta acumulata in timp si de seriozitatea pe care o releva o Firma Mutari cu care alegeti sa lucrati. Asadar, nu merita sa apelati la amatori. Desi fiecare mutare este unica in felul ei, serviciile realizate de o Firma Mutari Bucuresti trebuie sa fie intotdeauna de cea mai buna calitate pentru ca mutarea mobilei si a bagajelor tale sa devina cat mai putin obositoare pentru tine si familia ta, iar noi cunoastem acest aspect si ne pastram constanti in seriozitatea pe care am oferit-o de la bun inceput, pentru ca ne vom pastra mereu principiile cu care ne-am inceput aceasta afacere. Din respect pentru clientii sai si datorita profesionalismului si dedicatiei echipei, dand dovada de seriozitate si promptitudine, o firma cu experienta reala in domeniul mutarilor poate castiga parteneri de afaceri importanti si care apeleaza constant la serviciile oferite de noi.

Dincolo de faptul ca asigura servicii de calitate, personalul este intotdeauna calificat, mereu apropiat de clientii pe care ii are. De regula, angajatii de la firma mutari Leoni Transport urmeaza cursuri de specializare in transportul marfurilor fragile, a mutarilor de echipamente de birou, electronice, electrocasnice si alte elemente de mobilier, ce in alte conditii ar putea fi deteriorate in mod accidental. Soferii pe care ii foloseste o astfel de Firma Mutari, sunt atent selectati, dupa criterii bine stabilite anterior. Astfel, datorita profesionalismului angajatilor, puteti avea garantia ca nu veti intampina probleme.

Atentie! Personalul se ocupa de montat/demontat, impachetat/ambalat, coborat/urcat. La o mutare efectuata de neprofesionisti, mobilierul dumneavoastra se deterioreaza in proportie de  aproximativ 15-30%. Tocmai de aceea este esential in a apela, cu toata increderea, la o Firma Mutari Bucuresti specializata, calificata si orientata strict catre client.

Ganditi-va ca mutarea reprezinta un pas important in viata dumneavoastra, indiferent ca este permanenta sau definitiva, cert e ca trebuie pornita cu dreptul. In vocabularul nostru nu exista cuvintele " neprofesionalism" sau "ineficienta", de aceea ne adaptam mereu in functiile de necesitatile clientilor si oferim servicii de buna calitate, tocmai pentru a putea ramane in top. Satisfactia dumneavoastra ne garanteaza noua largirea portofoliului de clienti, pentru ca acesta este un alt principiu de-al nostru care ne-a ajutat si ne-a ridicat in topul celor mai buni in domeniul numit transport mobila.

^